Eerste foto Sex and the City: The Movie. Yuck!

Ik heb zelf nooit begrepen waarom mensen fan kunnen zijn van de serie Sex and the City. Ik helemaal niks met al dat geneuzel over sex, mannen, kleding en schoenen. En niet alleen maar omdat ik een man ben, mijn vriendin kijkt t ook niet en ik vind bijv. Desperate Housewives wel leuk. Ik heb gewoon niks met van die vrouwen voor wie imago hun hele leven in beslag neemt.

Maar goed, ondanks mijn aversie heb ik voor jullie de eerste foto van Sarah Jessica Parker en Chris Noth op de set van, jawel, Sex and the City: The Movie (Alsof we daar op zitten te wachten). Sommigen van jullie blijkbaar wel. De film draait vanaf volgend jaar zomer in de bioscopen.

Lees ook:First Look: Hugh en Sarah Jessica in Morgans trailer
Lees ook:Hele Sex and the City: The Movie-trailer (voor de liefhebbers)
Lees ook:Eerste foto’s Vacancy
Lees ook:Eerste posterfoto’s Pirates 3
Lees ook:Rampenepos 2012 geen zomer- maar kerstfilm

2 reacties op “Eerste foto Sex and the City: The Movie. Yuck!

 1. Layla

  zit ik best op te wachte, op deze film! Toch bedankt voor je bijdrage, ook al hoeft de sex and the city-film van jou niet zo..

    /   Beantwoorden  / 
 2. Rieneke

  heeey

  ik weet niet of een film echt nodig is, maar des ondanks ben ik erg fan van de serie zelf..ze beschrijven een leven waar je jezelf op heel veel punten in kan herken. Ik heb niet 3 vriendinnen in de zelfde stad wonen waar ik elke dag mee lunch of alle details mee deel over seks. Kan mij wel plaatsen in de dillema’s waar ze tegen aan lopen in het dagelijks leven, zoals werk, vrienden, seks, en keuzes maken in het leven..
  Als ik dan kijk naar een serie van despered housewives vindt ik dit een veel meer “ver van je bed”verhaal dan sex and the city. Dit doordat er in die straat zoveel dingen gebeuren, zoals een buurman die een kind heeft en toch ook weer niet want het is het kind van een drugsverslaafde moeder, en een buurvrouw die van de ene naar de andere gaat en dan weer terug en advies moet krijgen van haar dochter van 17 omdat ze zelf te onvolwassen is :S erg logisch…beetje to amercian..
  Maarja ieder zijn ding..
  denk dat ik de film nu toch maar wel ga bekijken …ff lekker genieten!!

  Groetjes

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.