Pulp Fiction met Halloween

De nieuwe horrorfilm Trick ‘r Treat kan echt een hele gave en gore film worden. Vorige week werd bekend dat regisseur Bryan Singer, als producent, en zijn Superman Returns-schrijver Michael Dougherty, als debuterend regisseur, een horrorfilm gaan maken. Nu is dan ook bekend wat de heren voor ons in petto hebben. De film wordt een soort Pulp Fiction, vier door elkaar verweven verhalen, die zich allen op dezelfde Halloweennacht afspelen.

Zo hebben we daar een strenge high school rector die zich ontpopt als Halloween serial killer, een maagdelijke (hoe kan het anders!) collegestudente die op zoek is naar de ware, een vrouw die het verkleden met Halloween haat terwijl haar man obsessed is met de feestdag en tenslotte een groep tieners die een gemene grap uithalen.

Helaas is de cast nog niet bekend, maar als horrorfreak zijnde kan ik nu al niet wachten op volgend jaar oktober. Samen met 30 Days of Night en de (misschien)onnodige Halloween remake zitten wij horrorfans in ieder geval goed.

Lees ook:Vier man gaat Trick ‘r Treating
Lees ook:Jolie op de set van Eastwood’s The Changeling
Lees ook:Bunny Witherspoon is Missing
Lees ook:Carice van Houten uit Body of Lies geknipt
Lees ook:Halloween-remake verbreekt Labor Day record

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.