Eerste foto van Jim Carrey als olifant

Het is bijna niet te geloven, maar raskomiek Jim Carrey gaat voor het eerst in zijn carrière de stem van een geanimeerd karakter verzorgen. Je zou denken dat de veelzijdige acteur dat allang gedaan heeft, maar niets is minder waar. Carrey gaat de stem inspreken van een olifant voor het nieuwe animatie project van de makers van Ice Age, getiteld Horton Hears a Who.

In de film hoort Horton de olifant een schreeuw om hulp van een stofdeeltje afkomen en schiet te hulp. Een andere stem wordt verzorgd door komisch collega Steve Carrell, die als de burgemeester van Who-ville te horen is. Horton Hears a Who wordt in maart 2008 in de bioscopen verwacht. Maar hier alvast een voorproefje van hoe Carrey er als olifant uitziet.

Horton Hears a Who is gebaseerd op het in Amerika beroemde boek van Dr. Seuss. Carrey was natuurlijk al eerder in de Dr. Seuss verfilming van How the Grich Stole Christmas te zien als de gemene Grinch. Nu hoeft Jim zich niet in een pak te hijsen, maar hij kan hij gewoon in de studio zijn ding doen.

Carrey’s animatiestemontmaagding (is dat een woord?) zou eigenlijk al eerder plaatsvinden. Hij was namelijk de eerste keus voor de stem van R.J Raccoon in Over the Hedge, die momenteel in de bioscoop draait (leuke film trouwens). Maar vanwege schema problemen van Carrey moest hij de wasbeer aan zich voorbij laten gaan en werd vervangen door Bruce Willis.

De animatie op de foto’s ziet er goed uit en ik denk dat met de komst van Carrey en Carrell (die je hier ziet als de burgemeester)de film ook voor ons volwassenen de moeite waard wordt. Hopelijk in ieder geval leuker dan het tegenvallende Robots en Ice Age vervolg. Oeff.

Lees ook:Horton Hears a Trailer
Lees ook:Carice Hears a Who
Lees ook:Jim Carrey zegt overal ja op
Lees ook:Trailernieuws
Lees ook:Exclusieve filmposterfoto’s op de Cinema Expo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.