First Look: Eerste Sherlock Holmes posters

Het grootse Amerikaanse filmevenement Showest heeft deze week in Las Vegas weer zijn tenten opgeslagen. En hiervoor hebben de verschillende distribiteurs al een paar nieuwe posters in de lobby van de Vegas hotels geplaatst. En een van de nieuwe posters is de teaser poster voor Sherlock Holmes, met Robert Downey jr. als de Britse speurneus. En je moet toegeven dat hij er weer suave en gedistingeerd uitziet op de foto. Al denk ik dat ze in die tijd nog niet zo’n bril hadden, maar een kniesoor die daar op let.

Ik denk dat we met de release van Harry Potter and the Half-Blood Prince de eerste trailer van Holmes kunnen verwachten, dus nog ff geduld. Verder presenteert op Showest Disney zijn komende 3-D films, als Up, Toy Story 1 t/m 3, A Christmas Carol en hopelijk ook iets van Tim Burtons Alice in Wonderland. En Sony laat een half uurtje zien van hun nieuwe computeranimatiefilm Cloudy with a Chance of Meatballs. Hopelijk kan ik jullie deze week iets over deze presentaties vertellen of zelfs laten zien.

Sherlock Holmes draait vanaf 7 januari 2010 in de bioscopen.

  

Lees ook:First Look: Eerste foto’s van Sherlock Holmes
Lees ook:Sneak Peek: Eerste beelden Sherlock Holmes en Public Enemies
Lees ook:First Look: Nieuwe posters in Cannes
Lees ook:First Look: Jim Carrey als Scooge
Lees ook:Nieuwe posters at Showest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.