Filmrecensie: Music & Lyrics *

Vandaag gaat de nieuwe romantische komedie Music & Lyrics in première. De hoofdrollen zijn voor tortelduifjes Hugh Grant en Drew Barrymore. Hugh moet een leuk liedje schrijven en plantenmeisje Drew biedt hulp. Wat voor een romcom essentieel is mist hier volledig: de chemie tussen de geliefden. Niet alleen schelen de sterren 14 jaar, maar er springt totaal geen enkele vonk over. Voor zover het rom gedeelte.

Nu de com. De film is nergens meer zo grappig dan aan het begin, wanneer je Hugh jonggeschminkt ziet in een videoclip met zijn jaren 80 bandje. Dat is echt grappig om te zien en nog een leuk liedje ook. Maar hoe ze het ook proberen, meer dan een glimlach kwam bij mij niet over mijn lippen. En je ziet ook overduidelijk dat Hugh er eigenlijk helemaal geen zin in heeft. Nou dan kan je het wat mij betreft ook maar beter laten.

Lees ook:First Look: Trailer en poster Disney’s The Princess and the Frog
Lees ook:First Look: Hugh en Sarah Jessica in Morgans trailer
Lees ook:Hugh en Drew in Music & Lyrics
Lees ook:Julia Roberts’s nichtje als detective
Lees ook:Hugh Jackman stelt Wolverine-fans gerust

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.