Recensie: Mooie comeback Rocky en Sly ***

Sylvester Stallone is terug. Voor zijn comeback besloot de inmiddels 60-jarige acteur zijn beroemde alterego Rocky Balboa nog één keer de boksring in te sturen. En het kan geen toeval zijn dat Sly juist met dit personage weer terugkeert op het witte doek. Net zoals bij Balboa, heeft ook de carrière van Stallone een tijdje in het slop gezeten. Dus in de film proberen zowel Rocky als Stallone zelf in de herfst van hun leven nog één keer te vlammen. En dat levert een mooi resultaat op.

Natuurlijk eindigt de film met een spannende bokswedstrijd, die Rocky wel of niet wint. Maar het zijn juist de momenten daarvoor, wanneer Rocky de problemen met zijn zoon probeert uit te praten en in zijn eigen Italiaanse restaurant de klanten oude boksverhalen vertelt, waardoor je uiteindelijk weer voor de hoek van de koning van de underdog kiest. Stallone kan dus nog steeds een knock-out uitdelen.

Lees ook:Rocky en Rambo’ll be back
Lees ook:Rambo IV heet nu John Rambo
Lees ook:James Bond slaat Rocky knockout
Lees ook:Sly Stallone wordt de nieuwe Charles Bronson
Lees ook:Stallone tegen mensenhandel in Rambo 5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.