Mickey Rourke wint met The Wrestler Filmfestival Venetië

 

De film The Wrestler, met in de hoofdrol good ol' Mickey Rourke in de rol van een worstelaar op z'n retour, heeft dit weekend de Gouden Leeuw in de wacht gesleept. De film werd geregisseerd door Darren Aranofsky, de man achter Requiem for a Dream en The Fountain. Helaas kon Rourke, vanwege de winst van de film, ging kans meer maken op de prijs voor beste acteur. "Anders had hij deze zeker gekregen", aldus juryvoorzitter Wim Wenders.

Rourke lijkt met deze winst een grote stap te hebben gemaakt naar een Oscarnominatie. Het festival van Toronto is zijn volgende kans. Ik heb voor jullie nog twee korte stukjes over The Wrestler, die in Nederland helaas nog geen releasdatum heeft.

                             AP Fragment The Wrestler

Fragment 2 The Wrestler

Lees ook:Mickey Rourke gooit Nicolas Cage uit de ring
Lees ook:First Look: Mickey Rourke als Whiplash
Lees ook:Pitt en Blanchett stapje dichterbij Oscar
Lees ook:Schrik je wezenloos in The Orphanage
Lees ook:Slumdog-feest bij de BAFTA’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.