AFFF in volle gang

Het AFFF (Amsterdam Fantastic Film Festival) is nog in volle gang. Ik ben zondag naar de splattercomedy Black Sheep (* * *) geweest. Dat was weer echt ouderwets lachen om gory situations. Een aantal van de miljoenen schapen in Nieuw Zeeland zijn pissed off en willen wraak op ons mensen. Regisseur Jonathan King doet de tijden van Peter Jacksons Bad Taste en Braindead helemaal herleven. De schapenkomedie gaat later dit jaar in de bioscoop draaien.

Gisteravond ben ik naar de verassingsfilm gegaan. Ik had uit betrouwbare bron gehoord dat het de thriller The Invisible (*) zou zijn. En mijn bronnen hadden gelijk. Helaas viel de film, over een jongen die als geest er alles aan moet doen zijn eigen leven te redden, erg tegen. Het was gewoon Ghost meets een Amerikaanse jongerenserie. Het was nergens spannend of vernieuwend. Regisseur David Goyer heeft hier echt een steek laten vallen. Heel jammer.

Vanavond ga ik het veelbelovende Dead Silence kijken, over een behekste buikspreekpop. Morgen moet je zeker de slotfilm Disturbia (* * * *) kijken. Deze thriller is een van de leukste en origineelste films van dit jaar. Morgen heb ik een gesprek met de regisseur D.J. Caruso, waar je later deze week een verslag over kan lezen. Disturbia komt pas eind augustus uit, dus grijp morgen je kans.

Lees ook:Disturbia trailer
Lees ook:Pan opent AFFF 2007
Lees ook:Shawn Levy regisseert The Flash
Lees ook:First Look: Horrorfilm The Unborn
Lees ook:Disturbia voor 3e maal # 1 in slow weekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.