Pan opent AFFF 2007

Pan's Labyrinth opent het Amsterdam Fantastic Film Festival (AFFF). Het festival wordt een week later afgesloten met de thriller Disturbia. Dit zijn de eerste filmtitels die door de organisatie zijn vrijgegeven. En daar mogen ze zeker trots op zijn. Pan is echt een prachtige film, die eigenlijk de Oscar voor Beste Buitenlandse Film had moeten krijgen. Het is een mooi sprookje op de achtergrond van een zeer wrede werkelijkheid. Een echte aanrader.

Disturbia heb ik zelf nog niet gezien, maar als ik de recaties van afgelopen weekend op het SXSW filmfestival in Texas mag geloven, is het een zeer onderhoudende thriller geworden. Geen gore, maar spanning. De film wordt morgen ook aan vele Amerikaanse bioscoopexploitanten vertoond op de filmbeurs Showest. Zodra ik meer AFFF- titels weet laat ik het je weten.

Het AFFF vindt dit jaar plaats van 18-25 april in City Amsterdam.

Lees ook:AFFF in volle gang
Lees ook:“I Got You Under My Skin” in Red Band The Ruins trailer
Lees ook:Prijsvraag: Programma Amsterdam Fantastic Film Festival bekend
Lees ook:Trailer nieuwe film Saw-makers
Lees ook:The Hills Have Eyes Again

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.