Spectaculaire Ninja Assassin clip

MTV pakte vrijdag lekker uit met naast beelden uit Clash of the Titans, 2012 en Jennifer’s Body (komt eraan) ook een lekkere vechtclip uit het komende actiespektakel Ninja Assassin. We zien de hoofdrolspeler als een soort spookrijder (maar dan te voet) zich een baan door het aankomende autoverkeer vechtend, terwijl hij achterna wordt gezeten door evil ninja’s.

De beelden zien er goed uit. Maar dat kan ook niet anders met regisseur James McTeigue in de stoel. Het verhaal schijnt niet fantastisch te zijn, maar de rondvliegende hoofden en andere lichaamsdelen zijn des te beter vertegenwoordigd. En de stunts moeten ook zeer spectaculair zijn (wat je ook al kan zien in de clip).

Ninja Assassin draait vanaf 3 december in de bioscoop.

Lees ook:First Look: Vlijmscherpe actie in Ninja Assassin trailer
Lees ook:MTV Movie Awards: G.I. Joe clip
Lees ook:First Look: Spectaculaire clip 2012
Lees ook:Wanted: De eerste foto’s van een pissed off Jolie
Lees ook:Jim Carrey’s A Christmas Carol trailer komt 1 juli

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.