Yes voor Jim, No voor Will, maybe voor Despereaux

Jim Carrey’s nieuwe comedy Yes Man is, in dit door veel sneeuw geplaagde weekend,  met $18 miljoen de bestbezochte film in de USA geworden. Hiermee wist Jim net iets meer bezoekers te trekken dan Will Smith met zijn nieuwe drama Seven Pounds, die met $16 miljoen goed was voor de runner-up positie.

De nieuwe computeranimatiefilm The Tale of Despereaux, over een moedige muis, opende op de 3e plaats met $10,5 miljoen. Dat ziet er goed uit voor deze muis met de kerstdagen in het vooruitzicht. De #1 van vorig weekend, The Day the Earth Stood Still, zakte in zijn 2e week naar de vierde plek. Australia is nu toch officieel wel een flop te noemen, met een notering op de 9e positie.

Vanaf Eerste Kerstdag wordt het dringen in de bioscoop, met de komst van Oscarkandidaat #1 The Curious Case of Benjamin Button, het romantische drama Marley & Me, de family fantasy Bedtime Stories, de comicverfilming The Spirit, Tom Cruise’s oorlogsthriller Valkyrie en op Tweede Kerstdag komt daar Revolutionary Road nog ns bij. Keuze genoeg dus voor de Amerikaanse filmfan.

Lees ook:Zie Brad Pitt steeds jonger worden in The Curious Case of Benjamin Button trailer
Lees ook:Jammere kwaliteit TV spot Benjamin Button
Lees ook:De Amerikaanse versie van The Curious Case of Benjamin Button teasertrailer
Lees ook:Betere versie Benjamin Button-trailer
Lees ook:Brad Pitt poster achterstevoren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.