Beverly Hills Chihuahua plaatst Leo en Russell in Quarantine

Leonardo DiCaprio en Russell Crowe hebben dit weekend in de USA niet de Beverly Hills Chihuahua's van hun eerste plaats weten te stoten. Sterker nog, de twee sterren werden zelfs nog eerst in Quarantine geplaatst en moesten genoegen nemen met een opening van hun thriller Body of Lies op de 3e plek ($13 miljoen). De tweede plaats werd dus ingenomen door de nieuwe horrorfilm Quarantine, die zonder sterren zeker niet onverdienstelijk opende met $14 miljoen.

 

De verwende Hollywood hondjes waren ook in hun 2e weekend het populairst en hebben inmiddels een totaal van $52 miljoen op de teller staan. De american footballfilm The Express stelde teleur op plek #6 ($4,7 miljoen), terwijl de family-fantasy City of Ember, met een binnenkomst op de 10e plaats, eigenlijk een regelrechte ramp kan worden genoemd.

Lees ook:Hoogvlieger Kite Runner populairder dan monster Cloverfield
Lees ook:Amerikanen pinguins zeer dankbaar
Lees ook:Beowulf hakt concurrentie in de pan
Lees ook:Beverly Hills Chihuahua keft harder dan de rest
Lees ook:Ice Age en Transformers blijven in evenwicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.