Nicholson en Freeman stellen succesvolle Bucket List op

Het comedy/drama The Bucket List is dit weekend in Amerika de bestbezochte film geworden. De film, met in de hoofdrollen Jack Nicholson en Morgan Freeman als terminale patiënten die nog één keer de bloemetjes buiten willen zetten, steeg van de 23e plaats naar #1 met een box office van $19,5 miljoen. De black comedy First Sunday met Ice Cube volgde snel op #2 met $19 miljoen.

De animatiefilm The Pirates who Don't Do Anything was nieuw op plek #9, terwijl de nieuwe avonturenfilm In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale niet verder kwam dan een 14e positie. De feelgood-comedy Juno zakte naar #3, maar heeft nu al ruim $71 miljoen in haar pocket. National Treasure 2 is van de eerste plaats gestoten en is teruggevallen naar plek #4. Alvin en zijn eekhoornbuddies hebben inmiddels al $187 miljoen gedaan. Ongelooflijk!  

Lees ook:Jumper jumpt naar #1 in Amerikaanse box office
Lees ook:Rambo verslagen door 300-parodie Meet the Spartans
Lees ook:Ratatouille in Nederland weer rat #1
Lees ook:The Rock breekt Ben Stiller’s Heart
Lees ook:National Treasure 2 in Amerika van onschatbare waarde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.