300 houdt makkelijk stand

Het visuele epos 300 heeft dit weekend makkelijk standgehouden. De graphic novel verfilming was in zijn 2e weekend goed voor $31 miljoen. Hiermee komt het totaal van de spectaculaire actiefilm na twee weken op een bedrag van ruim $127 miljoen! Watchmen here we come. De comedy Wild Hogs deed het ook weer niet slecht met $18,8 miljoen.

Sandra Bullock boekte een persoonlijk record met $18 miljoen voor de opening van haar thriller Premonition. De nieuwe thriller van de makers van Saw, Dead Silence, opende op de 4e plek met $7,7 miljoen. Chris Rocks romcom I Think I Love My Wife maakte de top 5 compleet. Ben benieuwd hoe 300 komend weekend hier wordt ontvangen. Ik zou zeggen: allemaal ernaar toe.

Lees ook:Amerikanen pinguins zeer dankbaar
Lees ook:Enge poster Dead Silence
Lees ook:Beverly Hills Chihuahua plaatst Leo en Russell in Quarantine
Lees ook:Trailer nieuwe film Saw-makers
Lees ook:The Dark Knight verpulvert openingsrecord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.