Museum blijft bestbezocht in de States

Night at the Museum blijft de grootste trekker in de Amerikaanse bioscopen. Voor het derde weekend achter elkaar staat de fantasy comedy met Ben Stiller op de eerste plaats van de Amerikaanse box office. De film heeft inmiddels meer dan $164 miljoen opgebracht. Ben benieuwd of de film ook in Nederland straks een groot succes gaat worden. De beste nieuweling van 2007 is het tienerdrama Freedom Writers geworden.

De computeranimatiefilm Happily N'Ever After kwam binnen op een zesde plaats. De nieuwe comedy Code Name: The Cleaner, met Cedric the Entertainer en Lucy Liu, opende teleurstellend buiten de top 10 op de twaalfde plaats. Children of Men, die hier al enige tijd draait, maakte een grote opmars en steeg van ee 22e plek naar de 3e plaats.

Lees ook:Mel’s Maya’s winnen van Cameron on Holiday
Lees ook:Museum bestbezocht in Amerika
Lees ook:Liefde temt ook Gangster
Lees ook:Jumper jumpt naar #1 in Amerikaanse box office
Lees ook:Bioscoopbezoekers gaan massaal naar Museum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.