Wild Things en Mr. Fox uitgesteld in Nederland

Deze week zijn er een paar opmerkelijke releasedata van komende films in Nederland te melden. Where the Wild Things Are (in de NL gesproken versie Max en de Maximonsters) gaat helaas niet meer in de herfstvakantie bij ons uit. De Spike Jonze-film over een jongen die op een eiland bizar uitziende monsters tegenkomt, gaat bij ons nu op 7 januari pas in de bioscopen draaien. Het is geen makkelijke film om een publiek voor te vinden, dus wil Warner Bros de tijd nemen de film aan iedereen onder de aandacht te brengen. Alleen zou ik dan denken dat een kerstrelease voor zo’n fantasievolle film misschien beter zou passen. Maar goed.

20th Fox heeft besloten om ook hun vreemdogende familie animatiefilm Fantastic Mr. Fox van begin december naar half februari te verschuiven.  Ook Sony haalt hun 3-D computeranimatiefilm Cloudy with a Chance of Meatballs (Het Regent Gehaktballen)  weg uit december en released de film pas eind januari. En dat terwijl de kerst de drukste bioscoopperiode van het jaar is. Maar te druk is natuurlijk ook niet goed. Niemand uit Hollywood durft met kerst tegen Hollandsche films als Anubis 2, Plop en de Kabouterbaby en De Hel van ’63 op te gaan lijkt t wel.

Nog ff wachten dus op deze 3 interessante en riskante Hollywood films. Maar die zijn meestal ook het wachten meer dan waard.

Lees ook:Foto’s van Cloudy with a Chance of Meatballs?
Lees ook:First Look: Cloudy with a Chance of Meatballs trailer
Lees ook:Stemmen bekend voor animatiefilm Cloudy with a Chance of Meatballs
Lees ook:Cloudy maakt gehakt van Surrogates en Fame
Lees ook:First Look: Eerste Sherlock Holmes posters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.